Blogger Backgrounds

Thursday, May 13, 2010

. gerak khas . :)

yeah . memang terbayekk ah ari ni ! haha . macam sengal sahaje . saya masuk pagi hari ni . pukul 945 patut nye kena ada kat kedai . tapi , pukul 10 baru sy sampai . sumpah terbayeekkk ! bangun , pukul 820 . nak amek bus pukul 830 . tu lagi satu terbaayekk ! dan lagi terbaayeeekkk ialah bus takde . n , bus sampai pada jam 930 tajam ! ouhh, damn ! macam mana ni ? nasib baik tak ramai sgt org hari ni . n , bus tu tak bawak macam siput yang tersedut2 ! hahaa . naik bus sitilainer . :) tunggu bus favourite dalia , zaty , azreen la ni . warna kuning tuu . :) hahaa . slalu pukul 9 dah ada . ni tak de . nak ajak begadoh betol ! weh , knp korang ske sgt naik bus tu hah ? :P hm . berlari berkejaran la saya tadi . takot kena marah . boss baru nak call , saya dah sampai . :) sejukk hati suami zaty tuu . huhuu ! :D grr . masih lagi ada bunyik cencorot kat kedai tu . tempat macam tu pun ada tikus ke ? adoi ! rimas doc ! cane nak perform well ni , kalau ada gangguan ? cheit ! poyo lah kau farah ! hm . pastu , uhh . sgt takot ! ada orang pakai purdah . huhui . sumpah takot . tatau knp ouhh . huu ! malu nya , da besar pun takut benda tuu . besar ke ? tett ! haishh . customer yang datang hari ni kurang memberansangkan . ada just tgk2 . n, bila yang da beli tu . sampai 4 sekali . okay la tuu kan ? :) hm . lagi , ape nak cte ? hah ! ada uncle smlm tu. saya tak cite ehh ? bia la . uncle cino tok pek . dia dtg tmpt keje sy . motif you ape uncle ? nak jadi mate2 saya ke ? haha ! gasaaaakk kau lah , nyahh ! tak kuasa makk ! :DD hm . stok baru ada sampai . ingat kan datang petang or tgh hari . then , stok tu sampai petang . time sy nak balik . haishh . ape daa ? geram betul . kesian zatty esok . penat dia . hm . tu la , sape suruh turn kau pagi ? hehe . tak de laa . sok aku tlg kau , yehh . PROMISE ! :) hm . sy gerak balik jam 715 . patut nya keluar pukul 7 . tp , time tu sy ngah serve customer , kena lah layan dulu . kan ? sy ni kan , pekerja yang memahami . hahahaa ! :D hm . bila da amek beg . keluar . tgk , bus tak de ! grr ! dah gerak . woo . sedih nya ! dalia , sorry tak balik dgn kau . then , saya call 'si dia' :) dia suruh naik teksi , g tempat dia . okayy , sayang . tapi , ganti balik tau duit i ! i tak de duit , youu . :P hehe . em . rm5 ouh, dari term2 nak ke term1 . macam sengal sahaja , kan ? bukan jauuhhh sangatssss pun ! jalan kaki pun boleh la . tapi , tak pe la . tak glamour la , kan ? bahahaa ! :D hm . tgk bus nak grk g ttj pun da gerak . adoi ! knp ni ? bus ni tak suke aku kee ? waa ! :( hm . lps tu , sy lepak la katDD . hee . rindu nya ! comel you ! :) hm . macam biasa , amek donut . hari ni makin byk . sebanyak 9 bijik ! yess . memang kau nak gemuk , farahh ! :D bia laa . sdp kan ? free , spe tak nak . betul ? :) hm . tgh hari tadi , dapat makan DD lagi . hohoo ! best nyaa jadi nur farahain binti jaafar ni . pastu , dapat rm10 drpd adik kirin :) 'si dia' suruh bagi . thank you , youuu . :) pastu , dapat hotdog n air ape tah . 'si dia ' pesan kat adik kirin . thank youu , babe .
nyum2 ! bestnyaa ! makan kat tempat yang sangat glamour . :) esok nak lagi , boleh ? wahh ! melebih lah pulak , kau kann ! :D hahaa . balik tadi , guess what ?? saya jumpa nanie a.k.a ALONG :) minah yang satu kelas dgn saya masa sekolah menengah . sekolah rendah pun same ke wehh ? tak ingat laa . hee . siot ! dia menganjing saya . dia cakap saya makin tembam . yes , tu hakikat . n makin ladies . yeke ? haha ! tah laa . macam biasa je saya rasa . pape pun , part 4 saya bertukar ! tu misi saya . yeaah ! tunggu dan lihat yaww ! knp part 4 ? tah , mana saya tau . saya rasa masa tu yang seswai kot . hahaa . :DD
faraa and izaa , bersedia lah utk esok . :DD
jap ! saya timbang berat tadi . yess ! da turun da berat badan saya . :)) syukur nikmat tuhan . :D

1 comments:

f.a..r.a.h+ c.h.e.n.t.a+ k.a.m.o said...

org nak2 jgk donut tuh...meh ka bg kat org kit..hehe...blikan org t eh..org nak choc puding...hehehe...