Blogger Backgrounds

Saturday, October 2, 2010

Zhù nǐ shēngrì kuàilè :)

Zhù nǐ shēngrì kuàilè .

hm . tau tak apa tuu ? haa , itu maksud nyaa . happy birthday to you :D hm . birthday aku on 1st October laa . update lambat plak kat blog nihh . haih . bz laa . ni , aku cte simple2 jee . nak panjang2 , bila keje aku SEMUA dah setel lah . kan ? haih , memang time cuti sem nnt lah . hahaa . hm . okay , xiexie , thankyou , thanks , terima kasih yang tidak terhingga di ucapkan kepada semua yang wish kat aku . tak kira lah , kat fon ke , kat fb ke , jumpa time ngah jalan2 ke , thankyou soo much . aku amat menghargai nya . :’) hm . semalam , aku dapat hadiah , tahu ? aku ada wallet baru sekarang . yahoo ! thankyou , Nampak macam budak2 sikit . takpo ahh . kata muda kan ? haa , rilek lah , derr . huhu :) sape yang bagi ? hm . zety bagi . roommate aku tuu . princess wanna be tu . ingat , haa . dial ah . n , dayah . besfren aku skrg . memang takboleh nak ckp rapat macam mana . tapi , rapat laa . :) n , tak lupa jugak kat bf zety . amirul isnan . bull , mesti kau bangga kan dapat masuk blog aku . haha . *takde kena mengena . thanks so much ! aku da pakai pun , wallet tuu . jangan jeles ye , you olssss ! haha :)

haa . lepas tuu , aku jugak dapat kek . hui . kek secret lah ! balik balik jee dari bilik , ada kek kat atas meja . da tau lama da . kak aishah msg . ckp nak bg kek . ouh , so sweet kak ! thanks . sedap lah . tak tipu . even tak byk , tapi sy puas sangat8 ! thanks , kak ! love you:’)

kalau ada lagi sape2 yang nak bg hadiah , dipersilakan . aku tak kesah . :)

nak tau cte pasal birthday aku lagi . nnti aku cte , okay ? don’t worry , be happy . :) just lambat sikit jee . sabar , okay ? I bz lately nih . ada cerita BEST nak cerita nnt . hehe :) okay , babai . nyte ! esok nak bangu awal :D

1 comments:

~SukEMakAn~ said...

epi belated besday dear!