Blogger Backgrounds

Saturday, October 30, 2010

tumpang lalu (:

haha . apahal aku asyik update jee . bosan tak ? tak kan . jawapan nak amek hati lah tuh ! ahah . hm . tak lah . lappy kawan aku dia letak kat sini . ada broadband sekali . guna lah , kan ? jgn lepas kan peluang dan ruang yang diberikan nih . eceehhh ! :D hm . pagi tadi , tido pukul berapa ? cuba teka ? ahha . aku bg soalan , aku jawab . itu memang hobby , kann . haha . haihh . pukul 7 aku tido . study , online , study , online . ahaha . hm . lepastu , bangun pukul 1.20 . awal kan , aku bangun ? bangun2 jee , ada topup masuk kat num celcom aku . huhui . sape laa yang rajin sgt topup tok aku nihh . ? sape lagi , kalau bukan my father ! ahaha . hm . thankyou , ayah . kalau ada pape t , adik call . okayy ? (: hm . bila dah ada kredit , call la mak & ayah. rindu lah ! woo . tapi , tadi sempat kena marah ngn ayah . hahaha . sebab , bangun lambat . mak pun marah jugakk . alaa , anak mak memang selalu bangun lambat . kalau kat rumah tuu , tak payah cerita lah . kann :) memang masa untuk aku qada' tidor . tahu ? haha . haihh . ni ngah study statistics . lari kejap kat lappy nihh . da chapter6 , tahu ? ada lagi dua chapter nak study nih . sempat ? sempat lah , kalau betul2 focus . oh yeah ! :D haa . ni haa , ada khabar gembira daripada fafa . assistant class aku . ahah . dia bagi msg . (ringtone;bird sound)

hari isnin nanti ,
jangan lupa bawak ketas assigment hari tuu .
puan nak tambah markah .
sebab , markah assignment puan tak masuk kan .

*aku amek point jee . tp , apa yang dia cuba nak sampaikan ituu lah ! (:
macam tuu lah , kesah nyaa . haha . sape tak mahu kan , nak tambah markah . haihh !

okayy lahh , nak sambung study . babai ! take care . (:

1 comments:

~SukEMakAn~ said...

op op
setadi setadi
hehe

eh da tuka template ei
cantek cantek!