Blogger Backgrounds

Thursday, September 16, 2010

move ! move ! move !

Erghh ! hari ni dah hari apa wehh ? hari khamis ! esok , jumaat . lusa sabtu . pastu , ahad . aha . aku Tanya sendiri , jawab sendiri . bongok ! :D

arghh ! kejap gila cuti . tak rasa macam cuti pun . malas nak balik dohh ! hadoi . dengan keje tak siap lagi ! grr . tak tau lah mana nak mula . pening kepala doh ! bila buat yang ini , terpikir yang itu . bila buat yang itu , terpikir yang ini . adeh ! last2 , semua tak buat ! grr . hari ni , mak and ayah aku g perlis . rumah akak aku . woo :’(. aku tak ikut . byk keje . serious doo , tak tipu bhai ! haishh . aku kena siap kan jugak , wehh ! adehh . tapi , bila ? macam mana ? bagaimana ? itu yang aku nak tau jwpn ehh tu ! waa . sape leh bantu aku nihh ? kepala hotak da macam hape tah . tak leh nak berpikir . peygang pen , baru nak start menulis . dah menguap ! perghh . sumpah dugaan dohh ! hm . bila da lawan perasaan mengantuk tuu , tengok tulisan . arghh !

macam haram . lintang pukang , senget benget ! grr . asyik on9 jee , ketak ketuk ketik tangan ni pantas bertasbih ! ahah ! :D hm . kalau lah aku buat assignment macam aku update blog nih . memang ontime aku hantar keje dohh ! aha . bila nak buat keje jee , jari ni jadi lembab plak nak menaip . bapak bosan , kan ? haha . padan muka aku ! grr . hmm . :(

tolong lah faham dohh , farahain . keje banyak . kau jgn lah nak byk main jee . please lah . merayu dengan sangatss lah ,weh ! bukan cakap main-main ni bhai ! :’(

1 comments:

f.a..r.a.h+ c.h.e.n.t.a+ k.a.m.o said...

meh org tlg...kje ape jek???heheheh....