Blogger Backgrounds

Sunday, August 22, 2010

makcik terbaik ! :)


err . masa aku update blog ni , aku berada di Senawang Specialist Hospital . aku dikejarkan ke hospital pagi ni . maksud aku , lepas sahur + solat subuh tadi lahh . :DD kenapa ? ehh . jgn lah terkejut sangatttt . takde papepun . aku kena jaga anak buah aku lahh . dia demam . huhu . anak buah aku paling kecikkk sekali . Aleesya Nurain :) hee . dia demam lah . kesian dia . masa nak nurse nak amek darah dia , dengar dia jerit 'atteehhh !' kelakar ada , nak nangis pun ada . aku da la takut nak tengok darah . masa nurse tu buat keje dia , aku pandang tempat lain jee . anak buah aku kacau nurse tu pun , aku ckp 'eyhh ! jangan dik . adik kan kuat ? anak buah makcu ni kan , gagah . kan ? kan ? kan ? ' hahaa !

haaa . ni aku nak cerita nih . nurse tuu ingat aku budak sekolah lagi tau ? alahmakkk . comel sgt ke aku nih ? aku tak pakai pape pun lah . nampak muka budakbudak ehh ? haha ! perasan gila , aku . hm . saya belajar kat Melaka lah , kak :) hik !

hmm . rasa macamm nak suruh fami datang jee lepak sini . dia da nak balik pahang da japp lagi . woo :( tapi , macam malas pulak nak call dia . nak cakap ngan dia . hahaa ! tunggu raya nanti lah , jumpa awak lagi . ehh ? haha ! :DD

err . bosanbosan , webbie lah . kan ? tengok , terserlah muka kebosanan aku . ohh , yeahh !:)

aha ! awak tak suka ? tutup mata laa :)


shh ! ada baby sedang tidur . diam kejap . pleaseeee :)



alalaa . cian anak buah acu sorang ni . moge cepat baik ye , dik . anak buah acu ni kuat . kan ?

kuat menjerit , kuat nangis . sume kuat . kan ? :DD



comel nya , anak buah acu ni . bibir awak macam acu lah dik ! :)
tamau nangis2 eh dik . suara adik kuat sgtt la . adik nak jadi komander macam acu ke ? ahaha ! :D

tengok kat tangan kiri dia . macam robot dah . ultramen pun ada . jgn FIRE acu dik ! :DD

2 comments:

nurul afifah basir said...

cian die
kecik2 da masuk hospital
get well soon :)

.farahainjaafar. said...

hehe :) tu la pasal . AMINNN :)